Isomäki Consulting lyhyesti

Juha Isomäki on koulutukseltaan diplomi-insinööri (konetekniikka / työturvallisuus ja tuotantotalous). Hän on toiminut pakkausteollisuudessa laatu- ja kehittämistehtävissä sekä linja-organisaatiossa (laatupäällikkö, tehtaanjohtaja, tuotantojohtaja). Laaja-alainen asiakaskunta ja vahvasti kehityspainotteiset ulkomaan projektit 15 vuoden ajalta luovat hyvän pohjan prosessien kehittämiselle. Liiketoiminnan ja laadun kehityskonsulttina Juha tekee suoria toimeksiantoja teollisuuteen sekä palvelu- ja asiantuntijaorganisaatioihin.

Yrittäjäksi Juha siirtyi vuona 2011. Hän toimii Laatukeskus Excellence Finlandin verkostokonsulttina (Senior Consultant) vuodesta 2011 lähtien. Merkittävimmät yhteistyöalueet ovat Lean Six Sigma Green Belt valmennukset (sekä avoimet että yrityskohtaiset) ja erilaiset organisaatiokohtaiset valmennukset (Lean, johtoryhmät, prosessien kehitys).

Juha toimii DQS Finland Oy:n pääarvioijana vuodesta 2014 alkaen. Arvioitavia järjestelmiä ovat ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001. DQS-UL on maailmanlaajuisesti toimiva konserni, joka tekee hallintajärjestelmien tai niiden prosessien arviointia ja sertifiointia.