Isomäki Consulting Oy lyhyesti

Juha Isomäki on koulutukseltaan diplomi-insinööri (konetekniikka / työturvallisuus ja tuotantotalous). Hän on toiminut pakkausteollisuudessa laatu- ja kehittämistehtävissä sekä linja-organisaatiossa (laatupäällikkö, tehtaanjohtaja, tuotantojohtaja, VP). Laaja-alainen asiakaskunta ja vahvasti kehityspainotteiset ulkomaan projektit 15 vuoden ajalta luovat hyvän pohjan prosessien kehittämiselle. Liiketoiminnan ja laadun kehityskonsulttina Juha tekee suoria toimeksiantoja teollisuuteen sekä palvelu- ja asiantuntijaorganisaatioihin.

Yrittäjäksi Juha siirtyi vuona 2011. Hän toimii Laatukeskus Excellence Finlandin Lean Six Sigma asiantuntijana ja kouluttajana (sertifioitu LSS Master Black Belt). LSS Black Belt / Green Belt valmennukset, johtoryhmien Champion valmennukset ja weilaiset organisaatiokohtaiset sovellukset onnistuvat pitkän kokemuksen pohjalta. Lean Six Sigman avulla on monissa organisaatioissa saatu aikaan merkittäviä tuloksia niin prosessien parantamisen kuin taloudellisten mittareidenkin osalta.Johtamisjärjestelmien osalta Juha toimii Pääarvioijana (Lead Auditor) Inspecta Sertifiointi Oy:ssä. Arvioitavia järjestelmiä ovat ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 ja ISO 45001. Inspecta Sertifiointi Oy on markkinajohtaja Suomessa.


Lean-projekteja Juha on tehnyt erityisesti palveluprosesseihin ja julkishallinnon toimintoihin. Arvon tuottaminen prosesseista hukkaa poistamalla ja virtausta nopeuttamalla on saanut hyvän vastaanoton niin tekijöiden keskuudessa kuin johdonkin parissa.